Visie

Vanuit een goede jeugdopleiding tracht onze club om op een duurzame en verantwoorde manier sportief te blijven groeien. Onze jeugdspelers zijn de motor en toekomst van onze club. Waar het verhaal in 2016 begon met 2 jeugdploegen, staat de teller vandaag op 8 jeugdploegen in diverse leeftijdscategorieën op verschillende niveaus. Daarenboven biedt onze club sinds vorig jaar MOVE! aan voor kinderen tussen 4 en 5 waar we op een speelse manier werken aan de algemene motoriek.
Kameraadschap, plezier en individuele ontwikkeling als speler/speelster en persoon staan centraal in onze visie met een sterke verankering in de buurt.
Binnen enkele jaren is het de ambitie van de club om op elk leeftijdsniveau één of meerdere ploegen af te vaardigen waarin elke speler of speelster zich ten volle kan ontwikkelen. Het ultieme doel is een volledige doorstroming tot onze verschillende seniorploegen te realiseren.

Geschiedenis

BBC Hemixstars is in 1997 ontstaan uit de fusie van BBC Hemiksem en BBC Hobostars en speelt sindsdien in 2e provinciale. Na tien jaar in Hemiksem te hebben gespeeld zijn wij in 2008 verhuisd naar de sporthal te Niel waar wij het eerste seizoen gespeeld hebben onder de naam BBC Hemixstars Niel. Sinds het begin van het seizoen 2009-2010 is de naam van de club veranderd in BBC Coveco Niel. Vanaf het seizoen 2012-2013 zijn we gefusioneerd met BBC Niel met een degelijk overkoepelend en jeugdbestuur.

Records

RecordsScore
Meeste opeenvolgende promoties (tot 1. Nat) 5
Recorduitslag187-29
Meeste punten door één speler77 (Bert Van Mechelen)
Gemiddeld toeschouwers 1. Nat1500